Hirdetés

Nemzetközi előzetesen a Jurassic World - Bukott birodalom

|

Az új képsorok mellett pedig új infók is érkeztek a harmadik részről.

Hirdetés

Már csak két hónap, hogy a dínók ismét elszabaduljanak a vásznakon, némi nemű frissülést hozva a szuperhősök és háborúzó csillagok után. Az eddig sem volt titok, hogy a Universal trilógiában gondolkodik és Steven Spielberg elmondása szerint a zárlatot majd az első rész direktora, Colin Trevorrow fogja ismét írni és rendezni, ami sokakat nem tölt el megnyugvással az első rész, valamint a The Book of Henry fényében. Azonban a J.A. Bayona (Szólít a szörny) rendezte Jurassic World: Bukott birodalom irányába nagyobb a bizodalom, még az eddig felemás minőségű előzetesek fényében is.

Hirdetés

A rendező az Entertainment Weeklynek elárulta azt, amit már az első előzetes óda pusmogtak, mely szerint a film második fele lényegesen más tónust fog megütni, mint az első. 

Az első, szigeten játszódó felében, egy teljes értékű dínós mozit kapsz, mindazt, amit egy Jurassic-filmtől elvársz. A második fele viszont már egy teljesen eltérő környezetben játszódik majd, sokkal feszültebb, sötétebb tónusokkal, szűk helyeken, ráadásul még gótikus elemeket is felvonultat, amiket imádtam.

Ez persze nem is csoda, hiszen a rendező a horror világából érkezett és a feszültséggel operáló, valamint a zsánerrel kokettáló jelenetek eddig is voltak, viszont erre felhúzni a film második felét kétség kívül izgalmas húzás, amiből már sokkalta többet tudhattunk meg a legutóbbi előzetesből, vagy a most kiadott nemzetközi ízelítőből, amelyben az InGen nem éppen tiszta erkölcsű pénzembereit (Rafe Spall, Toby Jones), valamint tudósait (az első részből ismert B.D. Wong) is többet szerepeltetik az új, mutáns dínóval egyetemben. Ennek az előzetesnek a vágása lett mellesleg eddig a legegyenletesebb, kevésbé hat epizodikusnak a szerkezete.  

Emellett már gőzerővel haladnak a harmadik rész előkészületei is. amelyről COlin Trevorrow is elejtett pár szót, amit ismét Derek Conolly-vel fog írni.

Ha jellemezhetném az egyes epizódokat, akkor azt mondanám, hogy a Jurassic WWorld egyfajta akció-kaland mozi volt, a Bukott birodalom horror, a harmadik rész pedig ugyanúgy tudományos thriller, mint a Jurassic Park volt annak idején.

Emellett arról is beszélt, hogy a filmeken továbbra is executive producerként közreműködő Spielberg kérte fel a harmadik rész rendezésére.

Steven Spielberg kért fel a rendezésre és ha ő kér, akkor arra mit lehetne mondani? Teljesen őszintén mondom, hogy az elmúlt néhány év a legnagyobb ajándék volt a számomra, amit kaphattam, hogy gondozhattam és ápolhattam ezt a franchise-t.

Emellett Trevorrow azt is elárulta, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard garantáltan visszatérnek a harmadik részre, de annyit azért hozzátett, hogy 

Találkozni fogunk a Bukott birodalomban olyan karakterekkel, akikről kiderül, hogy igenis fontosak. 

Hogy ez esetleg a közönség kedvenc Ian Malcolmra és Jeff Goldblumra vonatkozik-e, vagy más, újonnan bevezetett figurákra azt még nem tudni, de nem lennénk meglepődve, ha a harmadik rész egyfajta összegzése lenne a 3 filmnek, így annak összes fontosabb - na és persze életben maradt - szereplője visszatérne a zárlatra, Pratt és Howard mellett pedig már az első rész testvérpárját is alakító Nick Robinson-Ty Simpkins kettőst is emlegették visszatérőként, de ezek eddig csak bennfentes pletykáknak bizonyultak. A Jurassic World: Bukott birodalom június 7.-én érkezik a hazai mozikba, míg a harmadik rész kitűzött premierje 2021 június 11-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.