Hirdetés

Íme a Kártyavár 6. évadának első ízelítője

|

Végre belenézhetünk, hogyan folytatódik Kevin Spacey nélkül a Netflix népszerű sorozata.

Hirdetés

Kevin Spacey-t a szexuális zaklatásos botrányai miatt rúgták ki még tavaly a Kártyavár (House of Cards) című sorozat éléről, amely igencsak érzékenyen érintette a rajongókat, hiszen az ötödik szezon cliffhangeres befejezése után már nagyon vágytak a folytatásra. Csakhogy azt korábbi kedvencük nélkül kapják meg, hiszen mint később bejelentésre került, az új évadon rövidíteni fognak és Frank Underwood feleségére, a Robin Wright által zseniálisan alakított Claire-re fókuszál majd a történet. 

Hirdetés

A Kártyavár nyolc epizódra leredukált folytatása egyben az utolsó is lesz, így különösen kíváncsiak vagyunk rá, hogy az íróknak mit sikerült kihozniuk a kényszermegoldásból. Ehhez most egy lépéssel közelebb kerültünk, hiszen a Netflix megmutatta a 6. évad legelső nyúlfarknyi kedvcsinálóját, ami - ahogyan az várható volt - egyelőre még nagyon keveset mutat a végjátékból. 

A Kártyavár valamikor ősszel tér vissza a Netflixre Robin Wright mellett többek között Michael Kelly, Diane Lane, Greg Kinnear és Patricia Clarkson szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.