Hirdetés

Kate Winslet legendás háborús fotóst alakít a Lee előzetesében

|

Akár a díjátadókon is találkozhatunk majd a filmmel.

Hirdetés

A történelem rendkívül fontos szereplői azok is, akik dokumentálják a legjelentősebb eseményeket. A háborús fotográfia - a maga ellentmondásaival, amikre jól mutat rá a Polgárháború - fontos vívmánya a modern médiának, ugyanis a legtöbben - szerencsére - nem veszünk részt fegyveres konfliktusokban, így ezek nyomán értesülünk a legfontosabb eseményekről, így kaphatunk képet arról, hogy milyen következményei lehetnek a konfilktusoknak. 

Ennek a műfajnak is vannak természetesen legendái, közülük egy az a Lee Miller,  aki a második világháború idején többek között olyan eseményekről tudósított, mint Párizs felszabadítása vagy a buchenwaldi és dachaui koncentrációs táborok. Lee élete hasonlóan izgalmas volt, mint a munkája, kerülőutakon jutott el odáig, hogy ő legyen az egyik legfontosabb haditudósító. 

Hirdetés

A róla készült film - amelyet részben hazánkban forgattak -  az első rövid előzetes alapján egyszerre kívánja megmutatni a háború borzalmait, s azt is, mi zajlott a nőben ezek közben. Minden esély megvan arra, hogy egy olyan történelmi drámát kapunk majd, amiben a karakterrajz izgalmasabb az átlagosnál. Lee-t az Oscar-díjas Kate Winslet alakítja, de feltűnik majd a filmben a Challangersben brillírozó Josh O'Connor, illetve a szintén kritikuskedvenc Marion Cotillard és Andrea Riseborough is. 

A film szeptember 27-én érkezik a tengerentúli mozikba. Ti adnátok neki még egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.