Hirdetés

Végső előzetesen az Arthur Király: A kard legendája

|

Ilyen az, amikor Guy Ritchie rá akar licitálni a Gyűrűk Urára és az Acélemberre.

Hirdetés

A Warner Bros. is gőzerőre kapcsol, hiszen hamarosan indul a blockbuster szezon és egyik sikervárományos filmjük lehet a Guy Ritchie rendezte Arthur király: A kard legendája. A most kiadott előzetest viszont egy kicsit nehéz hova tenni.

Hirdetés

Az ugyanis már az előzetesből tisztán látszik, hogy ki a rendező: a zeneválasztás, a képi világ még egy efféle dark fantasy-n is átviláglik. Inkább afelől van bennünk egy leheletnyi szkepszis, hogy vajon Ritchie-nél nem gurult-e el a gyógyszer, mivel úgy fest, hogy ami kimaradt nála a 8 éves Madonna-kómának köszönhetően, azt most egy filmben próbálná behozni. Van itt ugyanis szokásos tékozló fiú-kiválasztott elem (habár utóbbit az Arthur-mondakör alapból magáénak tudhatja, így ezt felróni igazán nem lehet neki), a Gyűrűk Ura olifántjait méretben visítva alázó elefántok (vagy mik?) és az Acélember bunyóit megszégyenítően karddal hadonászó trónörökös.

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy Ritchie-ék mit hoznak ki ebből. Charlie Hunnam továbbra is karizmatikus, a Sherlock Holmesok Watsonja pedig kellően manipulatív szemétládának ígérkezik, de még feltűnik Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Aidan Gillen és Eric Bana is. A bemutató május 12.-én esedékes, tehát Arthur királynak fel kell kötnie a gatyát és a kardot, ha állnia kell a sarat A Galaxis Őrzőivel, vagy Jack Sparrow-val szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.