Hirdetés

Kipörgetve trailer - Scott Eastwood ismét halálos iramban

|

Clint Eastwood fiacskája legújabb filmjében a francia Riviérán száguldozik, csakhogy nem a saját verdájával: testvérével együtt a környék legjobb tolvajai és új megbízást kapnak.

Hirdetés

Scott Eastwood annyira megkedvelte a Halálos iramban 8. tempóját, hogy következő filmjében is az adrenalint kergeti majd: ez a Kipörgetve (Overdrive), amelyet a különböző sorozatepizódokat (A visszatérő, A holnap legendái, A zöld íjász) rendező Antonio Negret dirigált le a Michael Brandt és Derek Haas alkotta írópáros (Halálosabb iramban, Börtönvonat Yumába, Wanted, Lángoló Chicago) forgatókönyve alapján. 

Hirdetés

A történet középpontban egy tolvaj testvérpár, Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) állnak, akik a legjobbak becstelen szakmájukban, éppen ezért egy nap megbízást kapnak arra, hogy lovasítsanak meg egy méregdrága Bugattit egy maffiafőnöktől. Csakhogy a művelet során a tesók lebuknak és a dühös tulaj az életükért cserébe azt kéri, hogy fújják meg ősellenségének legnagyobb kincsét, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t. Az izgalmasnak ígérkező akciófilm legelső előzetese a közelmúltban debütált, nézzétek meg, ha kimaradt: 

A Kipörgetve valamikor a nyáron jön a hazai mozikba, Eastwood mellett pedig szerepel benne az az Ana de Armas is, akit idén a Szárnyas fejvadász 2049-ben is láthatunk, valamint tavaly felbukkant a Haverok fegyverben egyik mellékszerepében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.