Hirdetés

Klisés előzetes érkezett a klisés Skyfire katasztrófafilmhez

|

A The Expendables: A feláldozhatók 2 rendezője nem erőltette meg magát újabban.

Hirdetés

Jó katasztrófafilmet készíteni manapság hálátlan feladat, de nem lehetetlen. Jó példa erre azonnal Gerard Butler legutóbbi mozija, a Greenland: Az utolsó menedék, amiben Morena Baccarin oldalán próbálta meg túlélni a különféle aszteroidadarabkákat. Nem találta fel a film a spanyolviaszt, sőt túlzottan eredeti ötlete se nagyon volt, de mégis olyan jól adagolta a tarsolyában lévő elemeit és nem bagatellizálta el az egész helyzetet, hogy az ember mégis jól szórakozik rajta. Ez kevésbé mondható el Simon West legújabb alkotása, a Skyfire kapcsán, amihez egy abszolút látványos, de borzasztó unalmas és agyonlátott előzetes is érkezett.

 

Hirdetés

A The Expendables: A feláldozhatók 2, A mestergyilkos vagy éppen a Con Air: A fegyencjárat rendezője hozta tető alá ezt a filmet, amiben egy gyönyörű, luxusparadicsomot építettek mi más köré, mint egy jelenleg is működő vulkán köré. Persze a vulkán elkezd dolgozni, persze a modellnek beillő tudós kisasszony figyelmezteti a Jason Isaac (Lucius Malfoy a Harry Potter-filmekből) játszotta igazgatót, hogy itt baj lesz, de az konokul nem hallgat rá és persze kitör a vulkán, az emberek pedig fejvesztve kezdenek rohangálni. A Skyfire látványosnak látványos lesz, de olyannyira blődnek és sokszor látottnak tűnik, hogy a néző maximum csak a vállát fogja vonogatni az egyes jelenet alatt. (Például azon, amikor hőseink egy dzsippel keresztültolatnak a láván.)

A Skyfire január 12-én fog megjelenni, specifikusan VOD-on. Ti azért tesztek vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.