Hirdetés

Látvány- és akcióorgiát ígér a Netflix legújabb sci-fi filmje

|

A dél-koreai Space Sweepers a klasszikus akció-sci-fi zsánert fogja tovább erősíteni.

Hirdetés

A Netflix 2021-re sem lassít, folyamatosan ontja magából az újabb tartalmakat. Csak ezen a héten debütált Mundruczó Kornél és Wéber Kata új filmje, a Pieces of a Woman, valamint az Életrevalókból megismert Omar Sy önálló sorozata, a Lupin. Februárra pedig egy igazi koreai csemegével készül a legnagyobb streaming szolgáltató, amely a régimódi akció-sci-fi műfaj örökségét szeretné továbbvinni. Eredetileg ez is a mozikban debütált volna, de a járvány miatt eladták a jogokat a Netflixnek. A hivatalos előzetes alapján egy igen látványos zúzdára számíthatunk, ami közben a világ összes fizikusa egyszerre fog felordítani fájdalmában - de pont emiatt is annyira szép ez az egész.

Hirdetés

A Space Sweepers-re keresztelt mozi (eredeti koreai címén Seungriho) története 2092-ben játszódik, amikorra az emberiség már kolonizálta az univerzum számos pontját. Egy Victory nevezetű űrhajó legénysége le sem tagadhatná, hogy Han Solo fényképét rejtegetik a párnájuk alatt. Szakmájukat tekintve "űrsepregetők", de a csempészetet sem vetik meg annyira. Az egyik akciójuk során szert tesznek egy újfajta technológiájú bombára (olyan robotok, amik úgy néznek ki, mint a hétköznapi gyerekek), és ez azonnal számos kérdést vonzz maga után. Eladják a bombát egy kereskedőnek, aki busásan megfizetné őket, vagy legyenek becsületes, törvénytisztelő polgárok és szolgáltassák át az államnak? És persze a bombára a fosztogatóknak is fáj a foga, így egy ádáz hajsza veszi kezdetét.

A Space Sweepers február 5-től lesz elérhető a Netflix műsorán. Ti bepróbáljátok majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.