Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Rowling is mesél az új trailerben

|

Új jeleneteket is láthatunk a sztoriról mesélő videóban.

Hirdetés

Szeptember végén varázslatos trailert kapott a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása, amelyben felbukkant egy olyan meglepő karakter is, akinek rejtélyét később meg kellett magyarázni.

Hirdetés

A Warner Bros. nemrég kiadott egy új kedvcsinálót a Grindelwald bűntetteihez, amelyben a történet kerül a középpontba és miközben vadonatúj jeleneteket is láthatunk, a stáb tagjai, azaz J.K. Rowling, Jude Law, Eddie Redmayne, Alison Sudol és Dan Fogler mesélnek a részletekről. Nézzétek csak: 

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 15-től láthatjuk a hazai mozikban David Yates (Harry Potter filmek) rendezésében, J.K. Rowling forgatókönyve alapján. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Alison Sudol, Jude Law és Johnny Depp. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.