Hirdetés

Légió - ízelítőn a 2. rész és az 1. évad

|

Az FX (hazánkban a FOX) végre bemutatta a Légió névre hallgató X-Men szériát, amelyben az egyik legerősebb mutánst (ha nem a legerősebbet) ismerhetjük meg, aki a képregényekben Xavier Professzor utódja. Már lement az első rész, de ez csak a kezdet.

Hirdetés

A FOX jóvoltából korábban lehetőségünk volt premier előtt megnézni a Légió sorozat első két részét, az élményeinket pedig ide kattintva olvashatjátok el, míg a főszereplő David Hallert alakító Dan Stevensről készült cikkünkért erre fáradjatok, ha szeretnétek jobban is megismerni. 

Hirdetés

A Légió első évada nyolc epizódot ölel fel, minden csütörtökön 21:00 órakor láthatjuk a FOX műsorán. A második részben David új barátainak segítségével reflektál múltjára, az ehhez kapcsolódó és a Marvel Magyarország jóvoltából feliratozott videót alább nézhetitek meg: 

Egy kicsivel hosszabb kedvcsinálót kaptunk a teljes szezonhoz is, amely az FX YouTube csatornáján ugyan nem érhető el hazánkban, viszont mások is feltöltötték, így meg tudjuk mutatni annak, aki szeretne egy percet látni a Légió jövőjéből: 

A Légió magyar változata is nagyszerűen sikerült, a főhőst Zámbori Soma szinkronizálja. Láttátok már az első epizódot? Hogy tetszett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.