Hirdetés

Lélegzetelállító a Trónok harca: Sárkányok háza nagyszabású előzetese

|

Grandiózus kalandnak ígérkezik az új Trónok harca sorozat.

Hirdetés

Bár az idei Comic Conon is lesz saját panelje az első Trónok harca spin-off sorozatnak, a Sárkányok házának, az HBO Max nem húzta tovább a rajongók agyát. Legalábbis ami az első, teljes értékű előzetest illeti. Nemrég ugyanis a streamingszolgáltató közzétette ezt a két és fél perces, egészen látványos és nagyszabású kedvcsinálót.

Hirdetés

A történet nagyjából 150 évvel játszódik majd a Trónok harca eseményei előtt, és a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását hivatott elmesélni. A főszerepben olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint Matt Smith (Doctor Who, A Korona), Rhys Ifans (A csodálatos Pókember, Anonymus), Paddy Considine (A kívülálló, Világvége), Emma D'Arcy (Wanderlust), Olivia Cooke (Ready Player One), Steve Toussaint (Perzsia hercege), valamint Sonoya Mizuno (Ex Machina). 

A Sárkányok háza tíz részes első etapja augusztus 21-én (idehaza egy nappal később, 22-én) indul útjára az HBO Max felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.