Hirdetés

Lelkesítő a Zsivány Egyes legújabb TV szpotja

|

Reményre épül a lázadás a Zsivány Egyes új TV reklámjában.

Hirdetés

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet premierje szinte a küszöbön áll, az utolsó előzetest megkaptuk, ami azt jelenti, hogy rövidebb reklámanyagokkal kell kihúznunk az elkövetkező hónapot. Biztosan sokan inkább azt választjátok, hogy már ezektől a röpke TV szpotoktól is távol tartjátok magatokat a spoilerek elkerülése végett, de a legújabbat bátran tudom ajánlani mindenkinek, főleg ha már láttatok az utolsó trailert, mert akkor nem igazán fogtok újdonsággal találkozni.

Hirdetés

Gareth Edwards spinoffja lesz az első olyan Star Wars film, ami félre teszi a Skywalker-ek és Solo-k történetét, és egészen új karaktereket mutat be. A Zsivány Egyes Jyn Erso és lázadó társai köré épül, akik megkísérlik ellopni a Halálcsillag tervrajzait. Edwards filmje 2016. december 15-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk, Riz Ahmed és Forest Whitaker.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.