Hirdetés

Kiszivárgott Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence filmjének előzetese

|

Az Alelnök és a Pancser Police rendezője egy apokaliptikus filmmel készül idén.

Hirdetés

Mára már Adam McKay annyira kinőtte magát és akkora nevet szerzett filmes körökben, hogy ha újabb produkcióval jelentkezik, akkor annak nagy híre megy. Az Alelnök, A nagy dobás vagy éppen A híres Ron Burgundy legendája rendezője a Netflixszel állt össze, és olyan színészgárdát tudott leszerződtetni új filmjéhez, a Don't Look Up-hoz, mintha egy Steven Soderbergh vagy éppen egy nagyszabású Marvel produkciót látnánk. Ehhez szivárgott egy rövidebb előzetes, aminek fele csak a színészek felsorolásával telik el.

Hirdetés

A Don't Look Up története egy apokalipszis potenciális beköszöntét vetíti előre, amiben egy üstökös tart egyenesen a Föld felé. Erre a veszélyre (és annak el nem hanyagolhatóságára) hívja fel az emberek és az Egyesült Államok elnökének (akit a filmben Meryl Streep fog alakítani) figyelmét Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence karaktere, többek között az Egyesült Államok elnökéjét is. Hármójuk mellett olyan színészek fognak még (feltehetően) brillírozni a szerepükben, mint Jonah Hill, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Ron Perlman, Mark Rylance, Himesh Patel, Matthew Perry, Chris Evans vagy éppen Ariana Grande.

A Don't Look Up még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de annyi biztos, hogy idén fog megjelenni a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.