Hirdetés

Magyar előzetesen Angelina Jolie és a Sicario írójának közös filmje

|

A Tűz és Vér dala.

Hirdetés

Befutott Angelina Jolie legújabb filmjének, az Akik az életemre törnek előzetese, méghozzá rögtön magyar nyelven. A filmet pedig az a Taylor Sheridan rendezte, aki a Sicario - A bérgyilkos forgatókönyvéért, valamint A préri urai és a Wind River rendezéséért is felelt. Ez a filmje a korábbiakhoz képest kommerszebbnek tűnik, de a rendező nyers stílusa most is tetten érhető.

 

Hirdetés

A filmszerepet továbbra is ritkán vállaló Jolie alakítja Hannah-t, az egykori tűzoltót, akinek csapata odaveszett egy erdőtűzben és azóta a bűntudatától sújtva tűzőrségre kárhoztatják, hogy a montanai erdőben figyelje az esetleg fel-felparázsló szikrákat. Azonban belefut egy menekülő kiskamaszba, Connorba, akinek megölték a szüleit és most valamiért a gyerekre vadásznak. A nővel viszont jelentősen megnőttek a gyerek túlélési esélyei.

A szereplőgárda impozáns, hiszen feltűnik még Jon Bernthal (Megtorló) és Tyler Perry (Holtodiglan) is, míg a két férfit, akik Conorra vadásznak, ha nem is T-800-as Terminátorok játsszák, erős osztrák akcentussal, de a gonosz szerepekben már rutinosnak számító Aiden Gillan (a Trónok harca Kisujja), valamint Nicholas Hoult (X-Men-széria). A forgatókönyvért Sheridan mellett Michael Kortya és Charles Leavitt felel majd, a dallamokat pedig Brian Tyler (Vasember 3, Halálos Iramban-filmek) szolgáltatja. A filmre sem kell sokat várni, ugyanis május 14-től lesz elérhető a mozikban és HBO Maxon egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.