Hirdetés

Magyar feliratos előzetes érkezett az Artemis Fowlhoz

|

Igazi műfaji kavalkádnak nézünk elébe az Artemis Fowl legújabb előzetese alapján.

Hirdetés

Az Artemis Fowlt is joggal jegyezhetjük a hányatott sorsú filmek listáján, hiszen már réges-régen mozikba kellett volna kerülnie az Eoin Colfer regénysorozatát adaptáló alkotásnak. Most a Disney ezzel a kedvcsinálóval szerette volna jelezni a nézők felé, hogy még mindig készülőben van a film és ha minden jól megy, akkor hamarosan a mozikban is elcsíphetjük ezt a különös történetet. Laikusként nehezen tudja hova tenni az ember a látottakat, hiszen vannak itt fantasy, sci-fi, sőt még kémes elemek is, de a jelek szerint még a rajongók is vakarják a fejüket a előzetes után.

Hirdetés

Az adaptáció ugyanis finoman szólva is visszaveszi a gyeplőt az alapkoncepcióhoz képest és az előzetes alapján egy felvizezett, családbarátabb megközelítést választott a Disney. A könyvek főszereplője, a 12 éves Artemis egy szupergonosznak beillő bűnözőzseni, ám a filmben sokkal inkább a klasszikus hősködés felé vezethet a fiú útja. Talán éppen a rajongók haragjától tartva, az előzetes mellé a stúdió közzétett egy nyilatkozatot a regények szerzőjétől:

"A Disney és Kenneth Branagh [rendező] varázslatos módot találtak arra, hogy fogják a képzeletemet, ötvözzék egy kis Disney mágiával és kivetítsék ezt az elbűvölt elegyet a vászonra. Izgatottan várom, hogy a közönség láthassa a filmet."

Világos, hogy inkább a fiatalabbaknak szól ez a történet, de nem bánnánk, ha bárki jól el tudna rajta szórakozni, hiszen az említett alapkoncepcióban azért jócskán van potenciál. Ti mit gondoltok a filmről az új ízelítő alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.