Hirdetés

Marvel Kapitány - már szinkronosan is nézhető az új trailer

|

Aki kíváncsi rá, most magyarul is megnézheti a Marvel Kapitány teljes előzetesét.

Hirdetés

Bár jelenleg mindenki a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban spekulál, azt nem érdemes elfelejteni, hogy előtte még bemutatkozik a Marvel első női főszereplős szuperhősfilmje, a Marvel Kapitány, amely a közelmúltban kapta meg a teljes trailerét (azóta pedig már svédelt változat is készült belőle). 

Hirdetés

A Brie Larson főszereplésével készült Marvel mozi a 90'-es években fog játszódni, ennek köszönhetően pedig olyan ismerős arcok térnek vissza fiatalabb verzióban, mint Phil Coulson (Clark Gregg) és Nick Fury (Samuel L. Jackson), akiről talán végre az is kiderül, hogyan vesztette el az egyik szemét. Addig is hallgassátok meg, hogy milyen a Marvel Kapitány trailere magyarul: 

A Marvel Kapitány 2019. március 7-én kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.