Hirdetés

Még idén kiadhatják a Bosszúállók 4 első trailerét

|

Várhatóan már a Marvel Kapitány premierje előtt láthatjuk a Bosszúállók 4 előzetesét.

Hirdetés

Mivel a Bosszúállók: Végtelen háború trailerét is tavaly novemberben láthattuk, ezért a rajongók arra számítanak, hogy a következő csapatfilm első kedvcsinálóját is ebben a hónapban kapjuk meg (vagy legkésőbb a decemberi Pókember: Irány a Pókverzum előtt), ezt pedig valamelyest megerősíteni látszik egy újságíró szava is. 

Hirdetés

Erick Weber, a Critics Choise riportere nem csak arról beszélt Twitteren, hogy a Boba Fett filmet elkaszálta a LucasFilm, de az eseményen, amin részt vett a Marvel Filmes Univerzum kreatív elméitől - például a Fekete Párduc rendezőjétől, Ryan Cooglertől és a Marvel Studios elnökétől, Kevin Feige-től - is lehetett kérdezni. Weber szerint a legérdekesebb válaszok a következők voltak: a Bosszúállók 4 első trailerét még az év vége előtt láthatjuk; lehet, hogy Namor is felbukkan valamikor; a Galaxis őrzői 3 még mindig jegelve van. 

Úgy tűnik tehát, hogy bejön a rajongók spekulációja a legelső Bosszúállók 4 trailer kapcsán és ha igazak az elmondottak, akkor Namor jogi hercehurcája is tisztázódott a közelmúltban. A galaxis őrzői 3 felfüggesztése pedig sajnálatos, ugyanakkor lehet, hogy a Doctor Strange 2-vel pótolja a Marvel, ez pedig minőségi pótlás lehet. Mit gondoltok erről az egészről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.