Hirdetés

Marvel Rising: Secret Warriors trailer - ifjú hősök akcióban

|

A Disney és a Marvel új animációs filmjében többek között felbukkan Quake, Spider-Gwen, Mókuslány, Ms. Marvel és Captain Marvel is, hogy üldözzék a gonoszt.

Hirdetés

A Marvel Rising: Secret Warriors névre keresztelt egész estés animációs film ugyan kevésbé élvonalbeli, mégsem ismeretlen karakterekkel érkezik, hogy a Marvel hősök következő generációját felvonultatva szórakoztasson. 

Hirdetés

A csapatban olyan feltörekvő hősök kaptak helyet, mint a korábban Spider-Gwenként ismert Ghost-Spider (Dove Cameron), Ms. Marvel (Kathreen Khavari), a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Quake (Chloe Bennet), America Chavez (Cierra Ramirez), Mókuslány (Milana Vayntrub), Inferno (Tyler Posey), Patriot (Kamil McFadden), Exile (BooBoo Stewart), Glory (Skai JacksFron) és az Embertelenek sorozatból ismert Lockjaw (Dee Bradley Baker), akik Captain Marvelnek (Kim Raver) segítenek elhárítani egy hatalmas fenyegetést. Egy kis ízelítő:

A Marvel Rising: Secret Warriors-t szeptember 30-án tűzi műsorára a Disney Channel és a Disney XD, mi pedig igyekszünk majd beszámolni róla, hogy sikerült. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.