Hirdetés

Még mindig gyönyörűen szürreális a Macbeth tragédiája

|

Erről egy új kedvcsinálóban bizonyosodhatunk meg.

Hirdetés

Szeptember közepén mutatkozott be először egy előzetes formájában az Apple és az A24 stúdió (Ex Machina, A boszorkány, Örökség, Fehér éjszakák) közös produkciója, a Macbeth tragédiája (The Tragedy of Macbeth), amely a Coen-tesók idősebbike, Joel Coen rendezésében készül(t) az almás cég streamingszolgáltatójára. A fekete-fehér, 4:3-as képaranyú műhöz pedig most egy vadonatúj kedvcsináló érkezett, amely alapján továbbra is egy rettentően szürreális, ám csodaszép alkotásnak ígérkezik.

Hirdetés

A történet William Shakespeare drámája alapján íródott, amelyben egy királygyilkosságot, és annak következményeit követhetjük nyomon. A címszereplőt a mindig zseniális Denzel Washington, míg feleségét, Lady Macbeth-et a négyszeres Oscar-díjas, immáron színészlegenda Frances McDormand kelti majd életre. Macbeth tragédiája december 25-én érkezik a mozikba limitált formában, majd pár héttel később, január 14-én az Apple TV+ streamingszolgáltatón debütál a nagyközönség számára. További fontosabb szerepben feltűnik még Corey Hawkins, Brendan Gleeson, Ralph Ineson és Harry Melling.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.