Hirdetés

Megérkezett a Bleach élőszereplős előzetese

|

A híres mangasorozat és az abból készült számos részt megélt Bleach anime egy élőszereplős változatot kap, aminek a legújabb kedvcsinálója elég bizalomgerjesztő.

Hirdetés

Nem gyakran sül el jól, mikor egy nagy népszerűségnek örvendő manga-, illetve animesorozatot élőszereplős filmként dolgoznak fel, aminek a félresikerült Death Note film a megmondhatója. A Halállista adaptációjával ellentétben a Fullmetal Alchemist filmváltozata már japán stílusban készül, ahogy a Bleach is.

Hirdetés

A film a még 2001-ben útjára indult manga történetét követi majd, ami  Kuroszaki Icsigo történetét meséli el, ahogy megszerezte egy halálisten, Kucsiki Rukia erejét. Megszerezve ezen képességét kénytelen vállalni a feladatot, hogy megvédje az embereket a gonosz lelkektől, a lidércektől és a halott emberek lelkét továbbküldje a túlvilágra, a Lelkek Világába.

A fentebb látható rövidke ízelítő már csak a valóban profin sikerült CGI miatt is okot adhat a bizakodásra. Az animék stílusához kötődő megalománia is tetten érhető a főszereplő kezében fogott több méteres kard láttán. Minden bizonnyal érdekes lesz, hogy egy élőszereplős filmben mennyire állják meg a helyüket az rajzolt változatban megszokott elemek.

A Bleach film július 20-án debütál Japánban, a nemzetközi premierről még nincsenek információk, de lehetséges, hogy nálunk leghamarabb valamelyik streamer szolgáltató felületén lesz megtekinthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.