Hirdetés

Újabb előzeteseken a Fullmetal Alchemist film!

|

Itt vannak az élőszereplős Fullmetal Alchemist újabb előzetesei, amelyekkel ráhangolódhatunk a decemberben érkező japán filmre, és hát...

Hirdetés

És hát egyelőre nem tudjuk, mit gondoljunk a látottakról... Az új előzetesekben minden benne van, amire egy Fullmetal Alchemist rajongó vágyhat... Igen, minden benne van amire egy rajongó vágyhat. Minden! De akkor vajon mi maradt a filmre, amit még nem lőttek el az előzetesekben?

Hirdetés

Nem szeretnénk előre negatívak lenni és lemondóan állni filmhez, sőt! Izgatottan várjuk, de az izgalom egy kis nyugtalansággal is vegyül. A látvány kétség kívül csillagos ötös! Legalábbis, ami a CGI-t illeti. Alphonse például valami zseniálisan néz ki! Ellenben néhány szereplő "haja"... Mint valami közepes cosplayer jelmez. Na, mindegy. Ettől még lehet jó a film. Fumihiko Sori, a film rendezője korábban már kifejtette, hogy mennyire fontos neki ez a projekt, szóval bizakodóak vagyunk. Meg amúgy is... Idén már csúnyán felsült egy népszerű manga/anime adaptáció, a Netflix "Death Note" filmje, szóval tényleg a Fullmetal Alchemist filmben van most már minden bizodalmunk.

Az előzetesek piszok látványosak, a hangulatot is hozzák, és tényleg az anime szinte minden meghatározó momentumára van egy képkockányi utalás a rövid kis ízelítőkben. Íme:

Az élőszereplős Fullmetal Alchemist film december 1-én kerül a japán mozikba. Mit gondoltok a látottak alapján a projektről? Várjátok ezt a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.