Hirdetés

Megérkezett a Jessica Jones 2. évadának előzetese

|

Hangulatos kedvcsináló kelti fel a figyelmet a hamarosan debütáló Netflix szuperhőssorozatának új évadára, amiben fény derülhet főhősnőnk múltjára.

Hirdetés

A Netflix saját szuperhőssorozatainak főszereplőinek már kereszteződött az útjuk a Marvel's The Defenders első évadában, ahol Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Finn Jones álltak össze, hogy elpáholják a rosszfiúk bandáját. (A sorozatokról írt összefoglalót itt el tudjátok olvasni.)

Hirdetés

A nagy összeröffenés után természetesen mindenki visszatér a maga közegébe, hogy szembenézzen azokkal a kisebb volumenű bajokkal, amikkel még talán ő maga is megbirkózik. A Jessica Jones második évadához nemrég érkezett meg egy előzetes, ami hangulatosan harangozza be a március 8-án debütáló részeket.

Az előzetes alapján úgy tűnik még mélyebbre ásunk Jessica múltjában, és kiderülhet a szülei halála és szuperképessége megszerzése mögött megbúvó igazság is. Ezen kívül még több játékidő jut majd az első évadban megismert karakterre, Patsy Walkerre (Rachael Taylor), akiből a Pokolcica (Hellcat) szuperhős válhat majd az évad során.

Ti ledaráljátok az új évadot március 8-án?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.