Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a Tőrbe ejtve

|

Rian Johnson várva várt "ki a gyilkos?" filmje még egy ízelítővel fokozza a feszültséget.

Hirdetés

Az első előzetes alapján azonnal beleszerettünk, a másodikat látva rögtön meg akartuk nézni. Rian Johnson, a manapság eléggé hányatott sorsú rendező végre megcsinálhatta a teljesen új, saját kútfőből kitalált filmjét, a Tőrbe ejtvét (eredeti címén Knives Out), és nagyon úgy fest a dolog, hogy erre az alkotásra még évekkel később is emlékezni fogunk. Legalábbis ezt állítja a film utolsó előzetese, amely mindössze egy-két új pillanatot enged láttatni magából, de ez már éppenséggel túl sok is. Mindenesetre az egyik méltató kritika után a másikat idézik eszeveszett tempóban ebben az ízelítőben.

Hirdetés

A történet szerint egy tragikus halálesetbe torkolló születésnapi parti kelős közepette kezd el nyomozni Daniel Craig, és ahogy lenni szokott a hasonszőrű filmeknél, egyik figura gyanúsabb a másiknál. Viszont pont ez adja a sava-borsát az ilyen moziknak, na meg persze a leszerződött sztárparádé: Craig mellett olyan nagy nevekkel találkozhatunk majd november végén, mint Chris Evans, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis vagy éppen Christopher Plummer. És ha hihetünk az előzetes véleményeknek, minden egyes színész sziporkázik a szerepében.

 

A Tőrbe ejtve idén novemberben kerül majd a hazai mozikba, egészen pontosan annak végén, 28-án. Mi már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk, ti hogy vagytok vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.