Hirdetés

Megvan, mikor debütál a The Boys 3. évada

|

Végre tudjuk, mikor tér vissza a népszerű sorozat.

Hirdetés

Sokáig csak annyi volt biztos az Amazon nagy sikerű sorozatáról, a The Boysról, hogy valamikor idén érkezik új részekkel. A minap azonban a streamingszolgáltató az első rövid betekintő videóban leleplezte a 3. évadának pontos premierjét. Véssétek fel a naptáratokba, hogy a Homelander által vezette szuperhősök június 3-án térnek vissza új kalandokkal.

Hirdetés

Néhány fontosabb információ is kiderült az évadról. A június 3-i premierkor az Amazon ismét az első három epizódot teszi elérhetővé, utána pedig heti lebontásban érkeznek a részek egészen július 8-ig, amikor is a 8. résszel véget ér a harmadik etap. Emellett már az is biztos, hogy a rajongók által oly régóta várt Herogasm (magyarul talán Hősgazmus), amelyben a Vought egy hosszú hétvége erejéig elutaztatja a szuperhőseit egy kisebb szigetre, ahol exkluzív orgiát tartanak, június 24-én kerül adásba.

A folytatásban minden fontosabb karakter visszatér, néhány új arc kíséretében. Az évadban fontos szerepet kap ugyanis Soldier Boy (Jensen Ackles), Crimson Countess (Laurie Holden), Supersonic (Miles Gaston Villaneuve), Gunpowder (Sean Patrick Flanery), Blue Hawk (Nick Wechsler), Little Nina (Katia Winter), de további hősök feltűnésére is számítani lehet. Ti várjátok már az új évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.