Hirdetés

Vadiúj előzetesen az Örökség rendezőjének új horrorja

|

Újabb kedvcsináló érkezett a Midsommarhoz.

Hirdetés

A tavaly bemutatott Örökség hatalmas sikere után a rendező Ari Aster nem sokáig tétlenkedett, és gyorsan le is forgatta hazánkban a következő, ugyancsak hátborzongatónak ígérkező alkotását, mely a Midsommar címet kapta. Ehhez kaptuk meg most az első teljes értékű előzetest.

Hirdetés

A történetről annyit tudunk, hogy egy párt követhetünk majd nyomon, akik a nyár folyamán meglátogatják Svédországban élő barátjukat. Az idillinek induló kirándulásnak azonban hamarosan rossz vége lesz, amikor egy pogány klán is be kíván szállni a nyaralásba. A rendező egyébként úgy jellemezte az alkotását, mint egy skandináv népi horror és egy apokaliptikus szakítós film egyvelegét, vagyis egy nagyon érdekes sztorinak nézünk elébe. 

A Midsommar az eredetileg augusztus 9-i dátum helyett több mint egy hónappal hamarabb, már július 3-án érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Jack Reynor, Florence Pugh, Will Poulter, Vilhem Blomgren, William Jackson Harper, Ellora Torchia és Archie Madekwe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.