Hirdetés

Mozgásban Ari Aster új filmje, a Beau is Afraid

|

A Joaquin Phoenix főszereplésével készült film megkapta első trailerét.

Hirdetés

Várható volt, hogy hamarosan Ari Aster újabb filmmel rukkol elő, hiszen idén már 4 éves lesz legutóbbi alkotása, a Fehér éjszakák. Asternek azonban sikerült teljes titokban leforgatni a következő projektjét, az eredeti címén Disappointment Blvd.-ot, ami végül Beau is Afraid címmel fog berobogni áprilisban a mozikba, és ami most trailert is villantott. Ami alapján ezúttal sem egy egyszerű filmmel lesz dolga a nézőknek.

Az előzetes elején egy egyszerű horror sejlik fel, melyben egy már öregedő férfi látogatóba igyekszik anyjához, akitől egyenesen retteg. Egy baleset után azonban idegeneknél ébred, ahonnan próbálna megszökni, ám ettől a ponttól kezdve a trailer egy szürreális, vagy inkább hallucinogén drogokkal megtoldott tripbe megy át. Úgyhogy ennyi alapján nehéz belőni Aster új filmjét, de ez nem is feltétlenül gond.

Hirdetés

Phoenix - akit a filmben egészen tini koráig fiatalítanak vissza - a főszerepben tündökölhet, míg mellette felbukkan többek között Nathan Lane (Modern család, Gyilkos a házban), Amy Ryan (Hideg nyomon, Gyilkos a házban), Kylie Rogers (Yellowstone, Váratlan szépség), Parker Posey (Sikoly 3, Superman visszatér), Michael Gandolfini (A maffia szentjei, Cherry), valamint Zoe Lister-Jones (Családom, darabokban, Új csaj) is. A Beau is Afraidet ugyanaz az A24 karolta fel, mint Aster korábbi műveit, a Fehér éjszakákat, illetve az Örökséget, ami szintén jó előjel.

A Beau is Afraid április 21-én debütál a tengerentúli mozikban. Titeket felcsigázott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.