Hirdetés

Nem akármilyen szerelmi háromszögbe keveredik Zendaya a Challengers előzetesében

|

Luca Guadagnino legújabb filmjében is a tőle megszokott erotikus túlfűtöttséggel mesél nekünk a párkapcsolatokról.

Hirdetés

Guadagnino a Szólíts a neveden című filmjével (2017) vált világszerte elismert rendezővé, majd utána néhány év kihagyással érkezett a kannibálszerelmet boncolgató Bones and All (2022), melyet szorosan, mindössze egy évvel követ legújabb filmje, a Challengers.

Hasonlóan a korábbi alkotásaihoz, a Challengers is a szerelem és a párkapcsolat témáját veszi górcső alá.

Hirdetés

A történet három teniszezőre fókuszál, akik fiatalkoruk óta ismerik egymást. A film a hármójuk feszültségekkel teli szerelmi háromszögébe enged betekintést, és az előzetesből az is kiderül, hogy több idősíkon fogjuk követni az eseményeket.

A főszerepben Zendayát (Eufória, Dűne), valamint a hármas másik két tagját, Mike Faistet (West Side Story) és Josh O'Connort (A korona) láthatjuk. A forgatókönyvért az elsőfilmes Justin Kuritzkes felel, aki Guadagnino készülő filmjén, a Queeren is dolgozik.

Guadagnino nyilatkozott is az IndieWire-nek a Challengersről:

Azontúl, hogy három nagyon nehéz esetről van szó, rendkívül összetett személyiségük van, amit nagyon szeretek. És ez egy sportfilm. Miért ne?

Bár a rendező állítása szerint ez lesz az első vígjátéka, garantált, hogy több lesz a Challengers felhőtlen szórakozásnál.

A Challengers szeptember közepén várható a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.