Hirdetés

Növeli a téteket a 30 ezüst második évadának előzetese

|

Nem csak a nézők, de még az ördög sem tudja, mi vár rá a folytatásban.

Hirdetés

Hatalmas kapufa - így vélekedtünk az HBO spanyol természetfeletti sorozatáról, a 30 ezüstről néhány éve. Akkoriban, és még most is, el voltunk bizonytalanodva azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e ennek még egy évadot adni.

Az HBO-t azonban hidegen hagyta a kritikánk, és berendelte a második évadot, ami az októberi premierje előtt most előzetest villantott. Nézzétek meg ti is alább!

Hirdetés

Mint az a lenti képkockákból is kiderül, az első évad túlélői mind visszatérnek: Eduard Fernández papja, Megan Montaner állatdokija, de még az esetlen polgármester is Miguel Ángel Silvestre alakításában. Velük együtt újoncként tűnik fel a sorozatban Paul Giamatti, akit rendesen fel is hype-olnak az új évadra, hiszen a trailerből kiderül, hogy még az ördög is féli Giamatti gonosz tervét. Na ez már valami!

Remélhetőleg a folytatás a szappanopera helyett a rejtélyre fog fókuszálni, hiszen már az első évadot is az előbbi kihangsúlyozása pecsételte meg. Első blikkre a fenti előzetes sikeresen elfeledtette velünk a keserű emlékeket, és még a kíváncsiságunkat is sikeresen feltornázta az októberben érkező folytatást illetően.

Ti belenéztek majd a 30 ezüst folytatásába?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.