Hirdetés

Ez a nyuszi még komiszabb a Nyúl Péter 2. előzetesében

|

A Nyúl Péter folytatásában Domhnall Gleeson és a címszereplő továbbra sem ásták el a csatabárdot.

Hirdetés

Beatrix Potter klasszikus figuráján, Nyúl Péteren már generációk nőttek fel, a legifjabbak pedig tavaly ülhettek be a filmadaptációra, amely nem csupán a kiskorú célközönségnek, de az őket kísérő szülőknek is remek szórakozást nyújtott - olvassátok el a kritikánkat, ott leírjuk, miért. A Nyúl Péter film hatalmas siker lett (az 50 millió dolláros büdzséből több mint 350-et hozott végül), így nem ért minket meglepetésként a Sony Pictures bejelentése a folytatás kapcsán.

Hirdetés

A Peter Rabbit 2: The Runaway névre keresztelt második részben Bea (Rose Byrne), Thomas (Domhnall Gleeson) és a nyulak már egy családként funkcionálnak, azonban minden erőfeszítése ellenére Péter továbbra sem tudja lemosni magáról a rossz hírnevét. Az ismerős környezetből kiszabadulva már nem tűnik számára ördögtől valónak a bajkeverés, azonban előbb-utóbb el kell döntenie, hogy milyen nyuszivá akar válni. Íme a folytatás első előzetese: 

A Will Gluck (Könnyű nőcske, Barátság extrákkal, Nyúl Péter) rendezésében 2020 tavaszán érkező Nyúl Péter folytatásában Rose Byrne-t, Domhnall Gleesont, David Oyelowót láthatjuk, James Cordent, Daisy Ridley-t, Margot Robbie-t, Elizabeth Debickit pedig hallhatjuk majd (már akinek sikerül eredeti nyelven elcsípnie az alkotást). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.