Hirdetés

Odacsap a Cobra Kai 4. évadának új előzetese

|

A harc folytatódik. Vajon ki nyeri a bajnokságot?

Hirdetés

A Cobra Kai sorozat még 2018-ban indult el, akkor még a Youtube Premiumon debütált és csak egy kis réteghez ért el. Az első két évad még ott ment, majd szépen átvándorolt a Netflixre, hogy aztán még több ember ismerkedjen meg a Karate kölyök folytatásával. Nos, most már ott tartunk, hogy a negyedik szezont várjuk, és már annak a második előzetesét nézhetjük. 

Hirdetés

A Ralph Macchio és William Zabka nevével fémjelzett széria negyedik évada izgalmasnak tűnik, hiszen a harmadik szezon vége elég sok konfliktust és drámát belengetett - túl azon, hogy adott egy olyan helyzetet is, ami a rajongók számára hatalmas katarzist okozott. Nézzük csak meg az új előzetest:

Amit leszűrhetünk, hogy Martin Kove továbbra is ínycsiklandó módon hozza majd a definitív B-filmes gonosztevőt, de azok is örülhetnek, akik további nosztalgiázást várnak, ugyanis - ahogyan azt már korábban is belengették -, visszahoznak egy másik régi szereplőt is. Ő pedig Terry Silver (Thomas Ian Griffith), akit a harmadik Karate kölyökben ismerhettünk meg és aki - értelemszerűen - még több bonyodalmat fog okozni majd hőseink számára, de arra is számíthatunk, hogy a két egykori rivális (Macchio és Zabka) között is lesz még jó néhány nézeteltérés. Ebből fakadóan pedig felmerül a kérdés, hogy vajon Daniel és Johnny együttes erővel képesek-e legyőzni az újraalakult Cobra Kai-t az 51. Karate-bajnokságon? Kiderül leghamarabb december 31-én a Netflix platformján!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.