Hirdetés

Örök tél előzetes - az elhurcolt magyarok története

|

A Félvilág és A berni követ alkotóinak új filmje rideg és fagyos vidékre invitál minket, ahol megismerhetjük egy szovjet munkatáborba hurcolt nő történetét.

Hirdetés

Megérkezett a legelső előzetese Szász Attila új filmjének, aki a GULÁG-GUPVI Emlékév támogatásával segít nekünk betekintést nyerni történelmünk egy borús időszakába. A berni követ és a Félvilág direktora olyan színészekkel dolgozott az Örök tél c. filmen, mint Gera Marina, Csányi Sándor, Döbrösi Laura és Kiss Diána Magdolna.

Hirdetés

A történet főszereplője Irén (Gera Marina), akit férje távollétében hurcolnak el falvából az orosz katonák, és egy Ukrán szénbányába szállítják, ahol szerencsétlen sorstársaival együtt kényszermunkára fogják őket. Itt ismerkedik meg egy Rajmund nevű férfival (Csányi Sándorral), aki megtanítja neki, hogy élje túl ezt a poklot.

Az Örök tél premierje 2018. februárjában esedékes. Nektek felkeltette az érdeklődésetek az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.