Hirdetés

Őrülten feszült előzetesen Ethan Hawke új filmje, a Zeros and Ones

|

Ethan Hawke a saját ikertestvérének nyomára akar bukkanni, hogy megakadályozzon egy európai terrorcselekményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, mintha Ethan Hawke-ot ismét felfedezték volna Hollywoodban - igaz, az ő esetében szerencsére nem beszélhetünk olyan hanyatlásról, mint némely más kortárs színésztársánál, de az bizonyos, hogy a színész rajongói a következő időszakban el lesznek kényeztetve, hiszen látni fogjuk Hawke-ot a The Black Phone-ban, a Tőrbe ejtve 2-ben, Robert Eggers The Northmanjében, valamint a Disney+-ra érkező Holdlovagban is.

Hirdetés

A napokban pedig a november 19-i premierrel debütáló Zeros and Ones kapott trailert, melyben duplán élvezhetjük Hawke színészi játékát, hiszen egy ikerpárt fog alakítani.

A Zeros and Ones egy J.J. nevű katona perspektívájából mutatja be a történetet, amint egy közelgő római/vatikáni terrorrobbantást igyekszik megakadályozni. A kulcs mindenki számára J.J. testvére, Justin, aki testévérével ellentétben a radikalizálódás útjára lépett, és olyan információk birtokában lehet, amivel elejét tudnák venni a Vatikán darabokra robbantásának. A majd kétperces trailer rengeteg feszült pillanatot tartalmaz, ami azon nyomban felkeltette az érdeklődésünket.

Ti beneveztek egy Hawke-duplára novemberben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.