Hirdetés

Ötletes ajánlóval reklámozzák a Mintaapák új részeit

|

Most először láthatjuk együtt a megújult főszereplőgárdát. Méghozzá egy baromi ötletes videóban.

Hirdetés

Nemrég még az foglalkoztatta a hazai sajtó munkatársait, hogy a TV2 sikersorozatának, a Mintaapáknak majdnem a teljes főszereplőcsapatát lecserélték. Egyedül Mészáros Béla (Miklós) maradt barátok közt, ám ezúttal már nem Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor lesznek a társai jóban-rosszban. Az exfocista étteremtulajdonos Gézát az új részekben Kamarás Iván alakítja, az özvegy állatorvost Száraz Dénes, míg a gyertát két végén is égető ügyvédet Makranczi Zalán játssza majd, az óvónő szerepét pedig Kovács Patríciától Szávai Viktória veszi át.

Hirdetés

Habár a folytatás forgatása júliusban újraindult, nem lehetett tudni, mikor kerülnek képernyőre a második évad epizódjai. A TV2 azonban a napokban meglepő hírrel és egy régen látott frappáns előzetessel kedveskedett a sorozat rajongóinak. A Mintaapák augusztus 24-től lesz újra látható a TV2-n nagyjából este fél nyolcas kezdéssel.

Az új részeket pedig egy olyan ajánlóval reklámozzák, amely reflektál a szereplőcserére, sőt nagyon ötletesen mutatja be az új színészeket, és egy "kiszólás" jut az egyedüli maradónak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.