Hirdetés

Parás előzetest kapott Rob Savage új horrorja, a Dashcam

|

Az utolsó rítus a pandémia első évének meglepetéshorrorja volt.

Hirdetés

Tavaly októberben alaposan belefutottunk mi is a málnásba, amikor először adtunk hírt Rob Savage, Az utolsó rítus rendezőjének új filmjéről. Azóta ugyanis kiderült az IMDb segítségével, hogy a 2021-es évben két Dashcam című horror is megjelent, és mindkettő found footage alapokra helyezte a saját sztoriját, hogy még könnyebben össze lehessen őket téveszteni egymással.

Hirdetés

Végre azonban a Savage-féle Dashcam is trailert kapott, és ez már sokkal inkább azt a para hangulatot idézi meg, amit az első filmjében is mesterien megalkotott a rendező. A történet szerint egy Annie nevű sofőr (Annie Hardy) naivan elvállalja egy idős nő furikázását, aminek következtében az éjszaka éles fordulatot vesz. Az előzetes még a found footage filmekhez képest is zűrzavaros, melynek képkockáiból természetfeletti elemek, illetve üldöző emberek is felsejlenek, miközben a kritikusoktól idézett szövegek arra próbálnak felkészíteni minket, hogy az őrület minden egyes jelenettel szintet lép a Dashcamben.

Míg Az utolsó rítus a Zoomon került felvételre, addig a Dashcamet egy iPhone segítségével vette fel Savage, aki elmondása szerint ezúttal egy teljesen más filmet akart készíteni. A Dashcam június 3-án debütál a külföldi mozikban.

Ti megnézitek majd Savage új horrorvízióját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.