Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Pókember: Idegenben első előzetese!

|

Ráadásul új jeleneteket is tartalmaz.

Hirdetés

Még ki sem hűlt a délután folyamán berobbant Pókember: Idegenben első előzetese, melyben végre megcsodálhattuk a Jake Gyllenhaal által megformált Mysteriót (és természetesen Pókembert  is osztálykirándulás, valamint küldetés közben), rekordgyorsasággal megérkezett a magyar szinkronos verzió is. Ám ez még nem minden, ez a kedvcsináló ugyanis eltér az amerikai verziótól, és az első fele teljesen új jeleneteket is tartalmaz a rajongók számára.

Hirdetés

A film július 4-én érkezik a mozikba, Holland és Gyllenhaal mellett pedig további szerepekben feltűnik Zendaya (Michelle), Jacob Batalon (Ned Leeds), Michael Keaton (Adrian Toomes), Samuel L. Jackson (Nick Fury), valamint Marisa Tomei (May néni).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.