Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Pókember: Idegenben első előzetese!

|

Nagyjából be is lövi, mire számíthatunk a folytatástól.

Hirdetés

Tagadni sem lehet, hogy a szuperhősfilmek rajongói fürdenek az újdonságokban mostanság: tavaly év végén a Marvel Kapitány teljes értékű előzetese mellett a Marvel Studios felfedte a Bosszúállók 4. címét és régóta várt első ízelítőjét, most pedig a Marvel Moziverzum harmadik idén érkező alkotásába kaptunk betekintést.   

Hirdetés

A Sony Pictures felfedte a Pókember: Hazatérés folytatásának első képsorait, amiben a barátságos és közkedvelt falmászónk Tom Holland szerepében ezúttal a világ különböző pontjaira fog ellátogatni barátaival, hogy mindenhol a lehető legnagyobb bajba keveredjen. Az Idegenben első előzeteséből az is kiderül, hogy az ellenlábasok az Elementals lesz, aminek négy halhatatlan tagja, Hydron, Magnum, Hellfire és Zephyr a négy őselemből (víz, föld, tűz, szél) nyeri erejét, valamint, hogy Pókember egyik főellensége, a Jake Gyllenhaal által megformált Mysterio ezúttal a jók oldalán fog harcolni, akit élőszereplős formában most először láthatunk, de cserébe irtó menőn néz ki. 

A film 2019 nyarán debütál világszerte a mozikban, Holland és Gyllenhaal mellett pedig további szerepekben feltűnik Zendaya (Michelle), Jacob Batalon (Ned Leeds), Michael Keaton (Adrian Toomes), Samuel L. Jackson (Nick Fury), valamint Marisa Tomei (May néni).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.