Hirdetés

Egyszerűen zseniális lett a Predator - A ragadozó karácsonyi rövidfilmje

|

A Fox megcsinálta az év egyik legjobb karácsonyi moziját, ami le sem tagadhatná, hogy honnan merítette magának az ihletet.

Hirdetés

Shane Black Predator mozija bár elhasalt a mozipénztáraknál, és a kritikusok is bitóba húzták, - mi egészen kedvesek voltunk vele - a stúdió még nem temeti az elkészült produktumot, elvégre a házimozis eladások még hozhatnak annyit a kasszára, hogy ha nem is sokkal, de kisebb veszteséget kelljen elkönyvelni a jövőre esedékes anyagi beszámolóban.

Hirdetés

A Blu-ray kiadás reklámozásához pedig gondoltak egyet és elkészítették a Predator - The Holiday Specialt, ami nem más, mint egy vírusmarketing módjára terjedő rövidfilm, amelyről már messziről látszik, hogy az alapötletet egy átlag Rick és Morty epizód adhatta, ez azonban semmit nem von le az alig három perces kaland érdemeiből, hiszen egy ennyire hibátlan Ragadozó mozihoz már nagyon régen volt szerencsénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.