Hirdetés

Renteget dolgot árul el a A farkas gyermekei 2. évadának legújabb előzetese

|

Látványos képsorokkal hangolódhatunk a folytatásra.

Hirdetés

Az HBO Max nemrég közzétette A farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évadának legújabb előzetesét, amely Ridley Scott nagy sikerű sci-fi drámájának hamarosan történő visszatérését igyekszik tovább hirdetni. Az Amanda Collin, Abubakar Salim és Travis Fimmel főszereplésével futó történet február elején folytatódik majd, több mint egy évvel az első évad lezárása után.

Hirdetés

A második évadban az android-pár, Anya és Apa, valamint az általuk felügyelt hat embergyermek csatlakoznak egy újonnan megalakult ateista kolóniához a Kepler 22b titokzatos trópusi övezetében. A különös új társadalomban való eligazodás azonban csak a kezdete a gondjaiknak, mivel az Anya "természetes gyermeke" azzal fenyeget, hogy az emberi faj megmaradt maradványai is kipusztul.

A farkas gyermekei 2. évada 2022. február 3-án érkezik az HBO Max kínálatába, a főszerepben pedig feltűnik még Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah és Ivy Wong.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.