Hirdetés

TV Spoton a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet

|

Megérkezett az első TV Spot az első Star Wars antológia mozihoz, a Zsivány Egyeshez.

Hirdetés

Négy hónappal a bemutató előtt már látható is a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet első TV Spotja. A Disney és a Lucasfilm egyelőre csínján bánik a marketinganyagokkal és reméljük, hogy a nyári pótforgatások nem olyan szintű eredményt vetítenek előre, mint tették ezt most a Suicide Squad: Öngyilkos Osztag esetében.

Hirdetés

Persze a marketingesek nem erőltették meg magukat, mivel ez az első előzetes képi anyaga fél percbe sűrítve, de remélhetőleg ez egy újabb trailer előszele. Mindenesetre Gareth Edwards filmje az év egyik legvártabbja mind geek, mind pedig mozis körökben, hiszen ez lesz az első olyan mozi, amelyik élesen elkülönül mind szereplőiben, mind történetében a Skywalker családtól, habár Darth Vader tiszteletét teszi benne. A Halálcsillag tervrajzaiért az életüket kockáztató lázadók megpróbáltatásait december 15.-étől láthatjuk a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.