Hirdetés

Russell Crowe bekattan egy rossz nap után a Téboly szinkronos trailerében

|

Szeptember elején Russell Crowe egy anyukát vesz üldözőbe, hogy megtanítsa pár leckére, milyen is egy igazán rossz nap.

Hirdetés

A legharsányabb hangban nyújtott fenomenális alakítása után a kegyetlen cégvezető szerepéből egy begurult kisember bőrébe bújik a híres színész, viszont Russell Crowe nem a rendszer ellen lázad elkeseredetten, hanem egy átlagos anyukát szemlél ki magának, aki az utcai forgalomban intézett hozzá néhány keresetlen szót.

Hirdetés

A Táboly (eredetileg Unhinged) lent látható előzetese egy ígéretes pszichológiai thriller benyomását kelti, amely igen sok feszült pillanattal szolgál majd a nézők számára. Russell Crowe mellett Caren Pistorius (Ragadozó városok, Cargo) alakítja a főhős anyukát, de felbukkan még a Westworldből ismerős Jimmi Simpson és Gabriel Bateman is, aki a Gyerekjáték horror-remake főszereplője volt.

A Téboly szeptember 10-én kerül a hazai mozikba. Ti megnéznétek majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.