Hirdetés

Ryan Reynolds a fiatalabb másával is jól elszórakozik a The Adam Project trailerében

|

A Netflixre márciusban érkező időutazós sci-fi látványvilágával és humorával sem lesz gond.

Hirdetés

Befutott Ryan Reynolds utolsó előtti filmje a korábban belengetett szabadságolása előtt, ami igazi csemegének ígérkezik a sci-fi szerelmesei számára. A The Adam Projectben az időutazó Reynolds visszamegy a múltba, hogy magával, no meg elveszettnek hitt apjával is találkozzék, de mint az az előzetesből is kiderül, több minden forog majd kockán. Lessétek meg a trailert alább.

Hirdetés

A The Adam Projectet a Free Guyt is rendező Shawn Levy jegyzi, úgyhogy egy jól összeszokott párosként dolgozhattak együtt Reynoldsszal, amely kémia már a trailerből is kitűnik. Reynolds mellett Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Jennifer Garner, illetve Catherine Keener tűnnek fel nagyobb szerepekben a március 11-én debütáló filmben, mely a Netflix kínálatában lesz elérhető.

Titeket meggyőzött a fenti trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.