Hirdetés

Ryan Reynolds és Taika Waititi új szintre emelték a vírusmarketing fogalmát

|

A színész Deadpool, a rendező-színész pedig Korg bőrébe bújva mondta el a véleményét a hamarosan végre tényleg megjelenő Free Guy kapcsán.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy Ryan Reynoldsnak milyen hányattatott sorsa volt a 2016-os Deadpool sikeréig, azóta nagyon érzi a közönséget - hol saját magát, hol pedig a már legendásnak minősíthető Deadpoolt alakítva. Bár a Deadpool franchise-ról és annak folytatásáról a Fox és a Disney összeolvadása óta keveset tudunk, Reynolds továbbra is előszeretettel nyúl vissza a ki- és beszólogató zsoldoshoz, és ha már úgy hozta a sors, hogy másfél éves csúszás után végre valóban debütál a Free Guy augusztusban, Deadpool meghívta magához Korgot, hogy együtt véleményezzék a végső előzetesét a projektnek.

Hirdetés

Szerencsére nemcsak az alapkoncepció bizonyult zseniálisnak, hanem a megvalósítás is. A Taika Waititi által alakított Korg szépen asszisztál a labdákhoz, melyeket Deadpool persze nem rest lecsapni ebben a négyperces reakcióvideóban. A szókimondó zsoldos a szokásához híven beszól minden érintettnek, Reynoldsnak, Waititinek, a főszereplő Guynak, a Fox és a Disney összeolvadásának, majd végül Reynoldsnak ismét. A legvégén pedig sok rajongó kérdését fogalmazza meg Korgnak, hogy ugyan mégis mit kellene csinálnia, hogy végre bekerüljön ő is a Marvel Filmes Univerzumába - Korg válasza pedig egyszerű, de nagyszerű.

Adja magát a kérdés: ti szívesen néznétek hasonló reakcióvideókat Deadpooltól, amíg saját történetének soron következő új felvonása végre bejelentésre nem kerül a Disney által?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.