Hirdetés

Sam Worthington egy androidot üldöz legújabb sci-fijének előzetesében

|

Megérkezett a Simulant első kedvcsinálója.

Hirdetés

De nemcsak az Avatar sztárja, hanem a Shang-Chiként az elmúlt években a Marvelbe berobbanó Simu Liu is feltűnik a kanadai készítésű androidos sci-fi filmben, a Simulantban, amelyhez a forgalmazó Mongrel Media nemrég kiadta az első előzetest.

A történet egy androidról szól, akit átprogramoznak, hogy megpróbáljon emberibbé válni azért, hogy visszaszerezze volt szerelmét.

Hirdetés

Ám ezzel a mesterséges intelligenciákért felelős szervezet célkeresztjébe kerül, akik utána küldenek egy ügynököt, hogy állítsa meg az android öntudatra ébredését. 

A főbb szerepekben feltűnik még Robbie Amell (The Tomorrow People), Jordana Brewster (Halálos iramban-széria), és Alicia Sanz is (Akkor és most). Íme az elős kedvcsináló: 

A Simulant április 7-én érkezik a mozikba Kanadában, az amerikai mozikba és VOD szolgáltatásokon viszont csak június 2-án debütál. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.