Hirdetés

Schwarzenegger után Sylvester Stallone életéről is mesél a Netflix, itt az első trailer

|

Amennyiben az Arnold után többre vágynánk, úgy megkapjuk a "folytatást" egy másik ikonikus akciósztárral.

Hirdetés

Az akciósztárok újabb reneszánszukat élnék? Ezt a kérdést 2010-ben is feltehettük, amikor Sylvester Stallone tető alá hozta A feláldozhatók franchise első részét, 13 évvel később pedig, A feláldozhatók 4 megjelenése előtt egy teljesen más kontextusban is érdemes morfondírozni a fentieken.

Alig pár héttel az Arnold Schwarzeneggerről szóló dokumentumsorozat, az Arnold premierjét követően ugyanis bejelentésre került, hogy a korszak másik ikonikus sztárja, Sylvester Stallone is saját életrajzi filmet kap a Netflixen. A projekt címe egyszerűen Sly, amihez egy kis ízelítő is dukál alább.

Hirdetés

Az előzetes egy önfejlesztő iparban is helytálló dilemmával alapozza meg a hangulatot: mi az egészségesebb? Egy olyan illúzióban élni, hogy akár nagyszerű is lehettél volna, vagy élni a lehetőséggel, hogy nagyszerű legyél, hogy aztán elszúrd, és rájöjjél, hogy kudarcot vallottál? Első blikkre egy abszolút őszinte tartalom érkezik Stallone-tól, ami valószínűleg még a legnagyobb rajongói számára is tartogat majd meglepetést.

A Sly novemberben érkezik a Netflixre. Ti belenéztek majd a dokufilmbe?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.