Hirdetés

Senki nem menekülhet Kern András elől a Ma este gyilkolunk előzetesében

|

Jövő januárban érkezik a film, ami igazi sztárgárdát ígér.

Hirdetés

A tervek szerint jövő év elején érkezik a mozikba A játszmát is jegyző Fazakas Péter rendezésében a Ma este gyilkolunk, ami egy Agatha Christie-típusú krimit ígér, mindezt egy színészotthonban. A szereplőgárda remek, a rendező szerint jól haladnak (a forgatásra mi is kilátogattunk), de még sok munka vár a stábra. 

"A film első vágata készen van, jövő évig azonban még nagyon sok munka vár ránk. A következő hónapok során készülnek el a film vizuális effektjei, valamint a főcímen, a végefőcímen, az utószinkronon és a hangutómunkán is ezekben a hetekben kezdünk majd el dolgozni."

Hirdetés

A Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékban egy sor színészlegenda, a hazai és filmes színjátszás
legnagyobb alakjai kaptak szerepet. A színészből nyomozóvá avanzsáló főszereplőt Kern András
alakítja, ugyanakkor Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Hámori Ildikó,
Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati is feltűnik majd a vásznon.

A fiatalabb generációból ugyancsak számos művész, többek közt Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András kapott szerepet a filmben.

Az első előzetes felrajzolja a klasszikus krimialaphelyzetet, amelyben mindenki gyanús lesz. De hogy ki a gyilkos, az csak a mozikban derül majd ki. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.