Hirdetés

Nagyot szól? - Előzetesen a Solo - Egy Star Wars történet

|

Egy legenda születése... vagy bukása.

Hirdetés

Rengeteg kálvária előzte meg a Solo - Egy Star Wars történet elkészültét, hiszen az utóforgatások alatt, amelyek már csak 3 hetet tettek volna ki, menesztették az eredeti rendezőket Phil Lordot és Chris Millert (21 és "" Jump Street, A LEGO-kaland), és a helyükre jött az Oscar-díjas Ron Howard (Apollo 13, Egy csodálatos elme, A Da vinci Kód), aki állítólag a film 80%-át újraforgatta, és még a Harrison Ford fiatalkori énjét megtestesítő Alden Ehrenreichhez is állítólag fejleszteni kellett, már ami a színjátszási képességeit illeti. A Super Bowl alatt végre debütáltak az első hivatalos képsorok így 3 hónappal a bemutató előtt és máris itt a teljes trailer, ami kifejezetten meggyőző.

UPDATE: közben a minimalista karakterposzterek is befutottak!

Hirdetés

Míg a Lord-Miller párosnál a rossz nyelvek egy Ace Ventura szintű vígjátékról pletykáltak (ez vagy igaz, vagy nem), addig eme másfél perc alapján ez inkább amolyan A hét mesterlövész szintű westernnek ígérkezik, amelyben Woody Harrelson figurája és egyben Han mentora, Beckett egy misszióra igazi belevaló zsiványokat verbuvál, köztük nem csak Han-t és Chewie-t, hanem Lando Calrissian-t is (valamint a képregényolvasóknak itt lesz Han későbbi felesége is) és természetesen nem csak a birodalmiakkal gyűlik meg a bajuk, hanem egyéb (csápos) rusnyaságokkal is.

Ami az előzetesből is kitűnik és már a napvilágra került LEGO termékek dobozai is elárulták, hogy az Ezeréves Sólyom még teljesen másképp néz ki, konkrétan megvan az orra, így már érthető, hogy anno Lando miért kérte számon Hanon, hogy mit művelt a hajójával. A film egyébként meglepően koszosnak és szürkének tűnik, de passzol is az olyan szürkezónákban mozgó figurákhoz, mint Han és Lando. A forgatókönyvért Lawrence Kasdan felelt, aki ezzel búcsúzik a messzi-messzi galaxistól A birodalom visszavág, A jedi visszatér és Az ébredő Erőt követően, a film bemutatója pedig változatlanul május 25, vagyis féléven belül másodszor merülhetünk el a Star Wars világában. Ti mit gondoltok?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.