Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Star Wars IX. első trailere!

|

A Skywalker saga vége.

Hirdetés

J.J. Abrams egy viszonylag nehéz helyzetből indult a IX. epizód kapcsán, hiszen nem csak az általa indított trilógiát kell méltóan lezárnia, de egyúttal a közel negyven éve futó Skywalker saga végére is pontot kell tennie. Abramshez méltóan hatalmas titkolózás övezte a The Rise of Skywalker alcímre hallgató IX. epizódot, amely a legelső kedvcsináló alapján valóban képes lesz egyensúlyt teremteni az Erőben.

Hirdetés

Az Abrams és Chris Terrio forgatókönyvéből készülő mozinak a hype ellenére nem lesz könnyű dolga a rajongók körében, akik közül sokan a mai napig nem bocsátották meg Az utolsó Jedikben látottakat, azonban remélhetőleg Abrams és a nagyszerű színészgárda, valamint az utoljára visszatérő John Williams mindent elkövetett annak érdekében, hogy a messzi-messzi galaxis mellett végre a rajongók közt is beköszönthessen az áldott béke.

A Star Wars: The Rise of Skywalker december 19-én mutatkozik be a mozikban világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.