Hirdetés

Előzetesen a Suicide Squad bővített kiadása

|

A Suicide Squad: Öngyilkos Osztag is megkapja a maga bővített verzióját.

Hirdetés

Azt talán a legtöbben nem várták volna a Suicide Squad: Öngyilkos Osztagtól, hogy a Batman v Superman gyalázatos kritikáinál is rosszabbakat kap, azt meg talán még kevésbé, hogy hazájukban fillérre pontosan ugyanakkora összeggel fejezik be pályafutásukat. David Ayer az engedélye nélküli újraforgatások és a stúdió nyomás ellenére (vagy éppen azért) a sajátjának tekintette a kész művet és ennek tetejébe még el is küldte a Marvelt melegebb éghajlatra. Most Az igazság hajnala után a Warner megint egy bővített verzióval próbál javítani mind a saját renoméján, mind a rajongók csalódottságán.

Hirdetés

A bővített verzió - amit talán pont a fenti kavarc miatt nem mertek rendezőinek elnevezni - digitálisan november 15.-én, Blu-Ray-en pedig december 13.-án lesz elérhető. Ehhez érkezett egy rövidke kis előzetes (de biztos jön még, elvégre a marketingre nem költöttek eleget), amely nem mutat túl sokat, de vélhetően többet kapunk Harley Quinn eredet sztorijából is, aki egyébként is megkapja a különálló filmjét. Egyelőre nem tudni azt, hogy mennyivel lesz hosszabb - vagy esetleg az X-Men: Az eljövendő múlt napjaihoz hasonlóan másabb - ez a verzió, mint az eredeti, ahogy azt sem, hogy jobb, véresebb kiadást tarthatunk majd a kezünkben, de egyelőre nem valószínű, hogy ez az utólagos toldozgatás-foltozgatás jót tesz a stúdió üzletpolitikájának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.