Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott Guillermo del Toro új filmje, a Rémálmok sikátora

|

Ezúttal egy földhözragadtabb történettel áll elő a rendező.

Hirdetés

2017-ben jelentkezett utoljára filmmel Guillermo del Toro, aki akkor A víz érintésével rögtön duplázni is tudott az Oscar-díjátadón, hiszen a Legjobb rendezői díj mellett a Legjobb film díját is bezsebelhette. Hamarosan azonban vége a várakozásoknak, idén decemberben ugyanis új filmmel érkezik a mexikói rendező, amihez most megérkezett az első előzetes.

A Nightmare Alley címre hallgató alkotás William Lindsay Gresham 1946-ban azonos címen megjelent novelláján alapszik, amelyet már egyszer megfilmesítettek 1947-ben, del Toro azonban nem ezt, hanem a könyvet vette alapjául. 

Hirdetés

A történet főszereplője a Bradley Cooper által alakított karneváli előadó, Stanton Carlisle lesz, aki munkája során trükkök segítségével eljátssza, hogy képes olvasni az emberek gondolataiban. A rendező elmondása szerint azonban ezúttal semmiféle természetfeletti dolog nem lesz a filmben, hanem egy földhözragadt alkotás lesz.

Cooper mellett pedig sztárok egész hada sorakozik fel, hiszen feltűnik majd Willem Dafoe, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman és David Strathairn is. 

Szinkronos:

Eredeti:

A film jelen állás szerint 2022. január 27-én érkezik a hazai mozikba. Mit gondoltok az előzetesről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.