Hirdetés

Sztárparádéval érkezik Rian Johnson krimisorozata, a Poker Face

|

Kettőt pislantunk és már négy színészről le is maradhatunk a zsúfolt trailerben.

Hirdetés

Rian Johnson a messzi-messzi galaxisban tett, finoman szólva is vitatott kitérő után a krimi műfajának irányába orientálódott, ahol úgy tűnik, megtalálta a számításait. A Tőrbe ejtve, illetve az Üveghagyma után hamarosan elrajtol a Poker Face című, 10 részes sorozat a Peacockon, és a magyar nézők legnagyobb örömére a széria a februárban elrajtoló SkyShowtime nevű streaming szolgáltatón is elérhető lesz.

Nem lennénk meglepődve, ha a másfélperces kedvcsináló elsőre sokak torkán akadna, hiszen annyi ismert színész van felsorakoztatva, hogy visszatekerés nélkül lehetetlenség is mindenkit beazonosítani elsőre.

Hirdetés

A főszerepben Natasha Lyonne magának való detektívje, Charlie Cale található, akinek briliáns érzéke van a hazugságok kiszagolásához. Lyonne alakítását, valamint a színészkavalkádot is megleshetitek az alábbi trailerben.

Jöjjön akkor a Poker Face-ben felbukkanó híresebb arcok nem teljes listája: Adrien Brody, Benjamin Bratt, Tim Blake Nelson, Chloë Sevigny, Lil Rel Howery, Clea Duvall, Dascha Polanco, Jameela Jamil, Ellen Barkin, Tim Meadows, Stephanie Hsu, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Reed Birney, Hong Chau, Ron Perlman, Charles Melton, Cherry Jones, Luis Guzmán és Nick Nolte. 

Rian Johnson nagyszabású krimisorozata január 26-án rajtol el a tengerentúlon, rögtön négy résszel, majd csütörtökönként kapnak egy-egy újabb epizódot a nézők az évad maradékából. Bízzunk benne, hogy a hazai nézők már a tengerentúli sorstársakkal együtt leshetik majd meg a finálét.

Ti beneveztek majd a Poker Face-re?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.