Hirdetés

Haverok harca trailer - Jeremy Renner, Jon Hamm és Ed Helms fogócskáznak

|

Míg a Bosszúállók életük legnagyobb harcára készülnek Thanos ellen, addig Sólyomszem, azaz Jeremy Renner a haverokkal szórakozik a Warner Bros. új vígjátékában.

Hirdetés

A Warcraft: A kezdetek, az Assassin's Creed és a Tomb Raider után egy olyan játékadaptációt kapunk, amely az egyik legősibb mókát hivatott feldolgozni, a fogócskázást. Vagyis tulajdonképpen nem kifejezetten erről szól a Haverok harca (Tag), de nagyban épít rá, ugyanis megtörtént eseményeket alapul véve egy öt fős haveri kör szórakozását mutatja be, akik évente egyszer összejönnek kergetőzni, csakhogy egyikőjüket - Jeremy Renner karakterét - sosem sikerül elkapni.

Hirdetés

A komédia legelső előzetese alapján még nehéz eldönteni, hogy egy újabb tucatvígjátékot kapunk-e vagy sikerül hozni az Éjszakai játék szintjét, mindazonáltal olyan színészek próbálnak majd mosolyt csalni az arcunkra, mint Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, Jake Johnson, Isla Fisher, Rashida Jones és Annabelle Wallis, ez pedig mindenképpen megér egy misét. 

Szinkronos: 

Eredeti: 

A Haverok harca hazai premierje július 5-én várható. Eddig hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.